Hronika

Ko je vozač koji je napao vatrogasca i rekao mu: Znaš li ti ko sam ja?

Ko je vozač koji je napao vatrogasca i rekao mu: Znaš li ti ko sam ja?
Foto: Ustupljena fotografija | Ko je vozač koji je napao vatrogasca i rekao mu: Znaš li ti ko sam ja?

BANJALUKA - Vladimir Mraković vozač je koji se bahato ponašao te lakše povrijedio jednog vatrogasca prilikom gašenja požara u utorak uveče na automobilu koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u Ulici kralja Petra I Karađorđevića u centru Banjaluke, potvrđeno je "Nezavisnim".

Naime, kako je ranije navedeno na Facebook stranci Vatrogasne brigade Banjaluka, prilikom gašenja požara jedan od učesnika je napao i povrijedio vatrogasca.

"U toku same intervencije, isključivanje akumulatora i sprečavanja daljeg širenja požara, navedeno lice je bahatim ponašanjem lakše povrijedilo jednog vatrogasca i na reagovanje drugog vatrogasca da se odmakne i ne ometa rad ekipe, reagovao tako da se unosio u lice tom vatrogascu uz opasku: 'Znaš li ti ko sam ja?'", kazali su iz Vatrogasne brigade. 

Dodaju da samo odgovornom i profesionalnom reakcijom njihovih pripadnika nije došlo do neželjene situacije te je reakcijom pripadnika policije lice udaljeno i smješteno u službeno vozilo policije.

Saobraćajna nezgoda dogodila se su utorak u centru Banjaluke, nakon koje se jedno vozilo zapalilo, potvrđeno je ranije za "Nezavisne" u Policijskoj upravi Banjaluka.

Kako su dodali, V.M. koji je upravljao mercedesom nije povrijeđen.

Vatrogasna brigada Banjaluka je lokalizovala požar na mercedesu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije