Hronika

Kod Banjalučanina pronađeni plinski pištolji, dva kilograma tableta i pečati

Kod Banjalučanina pronađeni plinski pištolji, dva kilograma tableta i pečati
Foto: Ustupljena fotografija | Kod Banjalučanina pronađeni plinski pištolji, dva kilograma tableta i pečati

​BANJALUKA - Banjalučanin Mihajlo P. (21) uhapšen je nakon što je policija kod njega pronašla dva plinska pištolja, amfetamin, službene lisice, dva kilograma tableta kao i dva pečata javnih preduzeća.

Kako saznajemo u pitanju je osoba od ranije poznata policiji, a kod koje je između ostalog  pronađen pečat "Šuma Srpske" kao i pečat jednog oktora porodične medicine.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, jule  lišili su slobode lice inicijala M.P. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga falsifikovanje isprave i izrada, nabavljanje, posjedovanje, prodaja ili davanje na upotrebu sredstava za falsifikovanje isprava  kao i počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru", navodi se u saopštenju policije.

Kako dodaju izvršeni su pretresi stana i drugih prostorija na više lokacija na području Grada Banjaluka, koje koristi osumnjičeni.

"Pronađena su i oduzeta dva plinska pištolja, određena količina bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu amfetamin, službene lisice, četiri prozirne PVC vrećice sa sadržajem nepoznatih tableta ukupne bruto mase 2kg, određena količina tableta „Laponex“ i „TRITTICO“, dva pečata javnih preduzeća , kućište računara, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela", navodi se u saopštenju.

Sve mjere i radnje u okviru ovih aktivnosti preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci.

Protiv Banjalučanina će nakon kompletiranja predmeta biće dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije