Hronika

Kod Teslićanina pronađeno više od kilogram marihuane, te spid

Kod Teslićanina pronađeno više od kilogram marihuane, te spid
Foto: Policijska uprava Doboj | Kod Teslićanina pronađeno više od kilogram marihuane, te spid

TESLIĆ - Prilikom kontrole vozila pripadnici Policijske stanice Teslić juče su uhapsili D.D. iz Teslića, a nakon pretresa kod njega su pronašli 1.080 grama marihuane, 1,6 grama amfetamin spida te digitalnu vagu.

Kako navode iz Policijske uprave Doboj, D.D. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

"Operativnim radom na terenu, službenici su uočili i kontrolisali vozilo kojim je upravljalo D.D. iz Teslića, prilikom čega su kod njega uočeni predmeti koji asociraju na opojnu drogu. Isti dan, na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Tesliću, izvršen je pretres D.D., kao i vozila i objekata koje koristi, prilikom čega je pronađeno i oduzet  jedan paket sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, ukupne težine od 1.080 grama,  jedan paketić sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu amfetamin spid ukupne težine od 1,6 grama i jedna digitalna vaga", saopšteno je iz PU Doboj.

Dodaju da će navedena osoba, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, danas biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije