Hronika

Kod državljanina BiH pronađena veća količina droge

Kod državljanina BiH pronađena veća količina droge
Foto: PU zagrebačka | Kod državljanina BiH pronađena veća količina droge

ZAGREB - Zagrebačka policija pronašla je kod 46-godišnjeg državljanina BiH više od 11 kilograma marihuane i druge droge, municiju i novac, te ga uz krivičnu prijavu predala u pritvor.

Prilikom pretresa stana u Novom Zagrebu pronađeno je oko 11,5 kilograma marihuane, oko 50 hašiša, 749 grama amfetamina, 13 grama psilocibinskih gljiva, 185 tableta ekstazija, jedna kutija sa 17 tableta "vijagre", saopšteno je iz zagrebačke Policijske uprave.

Iz zagrebačke policije su naveli da je tokom pretresa pronađeno, između ostalog, 18 ampula ispunjnih uljem konoplje, tri digitalne vage za precizno mjerenje, uređaj za vakumiranje, metalna lula za konzumiranje droge, tri drobilice, električki uređaji i medicinske šprice ispunjene uljem konoplje, 197 komada metaka za pušku, 2.490 evra.

Količine pronađene droge, vage za precizna mjerenja težine i novac ukazuju da su bili namijenjeni daljem stavljanju u promet, navodi se u policijskom saopštenju.

Policija je nadležnom tužilaštvu podnijela krivične prijave protiv državljanina BiH zbog proizvodnje i prometa droge, nedozvoljene trgovine i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije