Hronika

Pratite nas na Google news

Kod tri osobe pronađeno i oduzeto preko šest tona duvana

Kod tri osobe pronađeno i oduzeto preko šest tona duvana
Foto: N.N. | Kod tri osobe pronađeno i oduzeto preko šest tona duvana
Srna

BIJELJINA - Prilikom pretresanja kuća i pomoćnih objekata u Šamcu koje koriste lica čiji su inicijali M.B, S.M. i N.J. policija je pronašla i oduzela više od šest tona rezanog duvana, tri mašine za rezanje duvana zvane "lančare" i filtere za punjenje cigareta, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Ovi predmeti su privremeno oduzeti i u skladu sa naredbom sudije za prethodni postupak Suda BiH predati službenicima Uprave za indirektno oporezivanje, Carinski terminal Domaljevac-Šamac.

U cilju sprečavanja krivičnih djela koja se odnose na nedozvoljeni promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe, pripadnici Policijske uprave Bijeljina su, uz saglasnost tužioca i po naredbi sudije za prethodni postupak Suda BiH, juče izvršili pretresanje na tri lokacije, kod tri lica na području opštine Šamac.

Protiv lica će, nakon kompletiranja predmeta, biti dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog krivičnih djela nedopušten promet akciznih proizvoda i nedopušteno skladištenje robe.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije