Hronika

Konobar ih zaključao u kafiću u Banjaluci, nastala opšta tuča

Konobar ih zaključao u kafiću u Banjaluci, nastala opšta tuča
Foto: Ilustracija | Konobar ih zaključao u kafiću u Banjaluci, nastala opšta tuča

BANJALUKA - Više osoba iz Banjaluke uhapšeno je u novogodišnjoj noći zbog tuče u ugostiteljskom objektu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

"Zbog narušavanja javnog reda i mira u većem obimu uhapšene su osobe inicijala Ž.S., M.J., D.V., A.Z.R. i A.Z.R. Nadležnoj policijskoj stanici PU Banjaluka, iste večeri oko 4 časa, prijavljeno je, da je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci došlo do tuče više lica. Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je, da je radnik u ugostiteljskom objektu, Ž.S. nakon 2.00 časa, zaključao ugostiteljski objekat, a  ostala četiri lica su ostala u prostorijama objekta, gdje su konzumirali alkoholna pića, nakon čega je došlo do međusobne tuče svih lica", navedeno je u saopštenju.

Iz Policijske uprave dodaju da su sve osobe podvrgnute ispitivanju na prisustvo alkohola i opojnih droga u organizmu, kojom prilikom je kod lica Ž.S. utvrđeno 0,83 promila alkohola u organizmu, kod D.V. utvrđeno je 2,34 promila alkohola u organizmu, kod A.Z.R. utvrđeno je 1,21 promil alkohola u organizmu, kod A.Z.R. 1,23 promila alkohola u organizmu i navedeni je bio pozitivan na prisustvo opojne droge "THC" u organizmu i kod lica M.J. 1,65 promila alkohola u organizmu, a navedeni je odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo opojnih droga u organizmu.

"Licu Ž.S. uručen je prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja "Tuča i fizički napad" i "Posluživanje alkoholom" a ostalim licima su uručeni prekršajni nalozi zbog počinjenog prekršaja „"Tuča i fizički napad" iz oblasti Zakona o javnom redu i miru. Takođe, licu Đ.K. koje je odgovorno lice u navedenom ugostiteljskom objektu uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja "Propuštanje prijavljivanja narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu", navedeno je u saopštenju.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije