Hronika

Pratite nas na Google news

Kostrešević: Svi resursi policije istražuju paljevine vozila u Trebinju

Kostrešević: Svi resursi policije istražuju paljevine vozila u Trebinju
Foto: N.N. | Kostrešević: Svi resursi policije istražuju paljevine vozila u Trebinju
Srna

BANJALUKA - Svi resursi policije uključeni su u istrage na rasvjetljavanju slučajeva paljevine vozila u Trebinju da bi počinioci ovih krivičnih djela bili identifikovani i procesuirani, rečeno je danas na sastanku direktora policije Republike Srpske Siniše Kostreševića sa rukovodstvom Policijske uprave Trebinje.

Kostrešević je sa rukovodstvom Policijske uprave Trebinje razgovarao o istražnim mjerama i radnjama koje se preduzimaju na rasvjetljavanju slučajeva paljevine vozila u Trebinju, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Tokom sastanka sa načelnikom Sinišom Laketom bilo je riječi i o aktivnostima koje policija preduzima na sprečavanju migrantske krize na području Hercegovine.

Kostrešević je podsjetio da je prioritet rada policije zaštita građana i njihove imovine, kao i borba protiv svih vidova organizovanog kriminala.

Direktor Policije Republike Srpske razgovarao je sa načelnikom Laketom i njegovim saradnicima i o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji u pet opština i gradu Trebinja, koje se nalaze na području koje pokriva ova uprave, kao i o planiranim aktivnostima u ovoj godini. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije