Hronika

Lažno prijavili krađu novca i nakita iz kuće

Lažno prijavili krađu novca i nakita iz kuće
Foto: Ilustracija | Lažno prijavili krađu novca i nakita iz kuće

GRADIŠKA - Policija je uhapsila S.Dž. i K.Dž., oboje iz Gradiške, zbog sumnje da su lažno prijavili da im je u mjestu Žeravica iz kuće ukraden zlatni nakit i novac u iznosu od 500 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

"Policijskoj stanici Gradiška, 23.12.2019. godine, oko 08.00 časova, oštećeni je prijavio da mu je iz kuće stanovanja u mjestu Žeravica, grad Gradiška, otuđen zlatni nakit i novac u iznosu od 500,00 KM. Postupajući po navedenoj prijavi, a na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, policijski službenici Policijske uprave Gradiška,  utvrdili su da su S.Dž. i K.Dž, lažno prijavili krivično djelo", navodi se u policijskom saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se S.Dž. i K.Dž. nakon ispitivanja, otpuste na slobodu.

Naloženo je i da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv istih nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj za krivično djelo "lažno prijavljivanje krivičnog djela".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije