Hronika

Majka tvrdi da joj je komšija brutalno pretukao dijete

Majka tvrdi da joj je komšija brutalno pretukao dijete
Foto: Pixabay | Majka tvrdi da joj je komšija brutalno pretukao dijete

SARAJEVO – Trinaestogodišnjeg dječaka iz Sarajeva brutalno je pretukao muškarac iz tog grada kojem su djeca tokom igre pozvonila na vrata.

Kako je za "Nezavisne novine" rekla majka dječaka Mersiha R.V., sve se desilo početkom mjeseca kada su djeca nakon škole izašla napolje da se igraju u svojoj ulici u Butmiru i vjerovatno u šali čovjeku pozvonili na vrata, a onda je nastalo brutalno nasilje.

"Čovjek je izašao, oborio ga na asfalt i šutao ga nogama. Dijete je usljed povreda završilo na KUM gdje su mu pregledom ustanovlje nebrojne povrede. Moje dijete je još pod traumom iako smo išli i psihologu", rekla je ogorčena majka.

Kako je napomenula, sve je prijavljeno policiji, ali nije joj poznato da li je nasilnik kažnjen.

Istakla je da je u tom momentu bilo prisutno više djeca, ali su se razbježali dok je, kako kaže, nasilnik uhvatio njenog dječaka kojeg je brutalno istukao.

Dodaje da on živi u komšiluku, ali poznaje ga samo iz viđenja i nikada nisu komunicirali s njim.

U nalazu koji je u posjedu "Nezavisnih" piše da je dječak zadobio udarce u području lijeve plećke, desne slabine, lakta, koljena i stopala, ali i da se dječak bio umokrio.

Majka nam je rekla da on i danas nakon 20-ak dana ima hematome ali da oni polako isčezavaju, ali ne i traume koje je zadobio tokom napada nasilnika.

Majka je još pod utiscima kako je moguće da se odrasla osoba tako brutalno  iživljava nad maloljetnim djetetom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije