Hronika

Maskirani i naoružani ukrali s pumpe 900 KM

Maskirani i naoružani ukrali s pumpe 900 KM
Maskirani i naoružani ukrali s pumpe 900 KM

LAKTAŠI - Tri maskirana razbojnika opljačkala su benzinsku pumpu "Nis petrol" u Trnu, kod Laktaša, i odnijela oko 900 maraka.

Kako nezvanično saznajemo, trojica razbojnika u utorak, oko 3.30, upala su na benzinsku pumpu. Jedan je imao pušku, drugi nož, a treći nije bio naoružan.

"Ušli su u objekat i uz prijetnju oružjem od radnice ukrali pazar", kazao je naš izvor, dodajući da se na objektu pumpe kao i u unutrašnjosti nalaze bezbjednosne kamere koje su snimile cijeli tok pljačke.

Kako kaže, razbojnici su do pumpe došli pješice, a vozilo su najvjerovatnije ostavili u neposrednoj blizini.

Prema njegovim riječima, na sličan način opljačkane su još dvije benzinske pumpe koje se nalaze u blizini "Nis petrola".

"Moguće je da je riječ o istoj grupi razbojnika koji su već jednom opljačkali 'Nis petrol' pumpu, koja se nalazi 300 metara od ove gdje je ukradeno 900 maraka", istakao je naš izvor.

Trojica maskiranih razbojnika opljačkala su i benzinsku pumpu "San oil", koja je udaljena oko 300 metara od objekata "Nis petrola". Tada su odnijeli oko 700 maraka pazara i jedan od njih je udario i povrijedio radnicu.

Početkom juna isti broj razbojnika ukrao je 35.000 maraka od radnika benzinske pumpe "Nešković", u Ulici krajiških brigada u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije