Hronika

Pratite nas na Google news

Mijićeva: Nije mi provaljeno u stan

Mijićeva: Nije mi provaljeno u stan
Foto: N.N. | Mijićeva: Nije mi provaljeno u stan
Ljiljana Radić

SARAJEVO – Monika Mijić, članica Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH (VSTS) izjavila je za "Nezavisne" da nije bilo nikakve provale u njen stan, niti joj je bilo šta ukradeno, a informaciju o tome dobila je od medija i ne zna kako se uopšte takva informacija pojavila.

Podsjetimo, prethodno je Tužilaštvo BiH saopštilo da je formiralo predmet nakon zaprimljene informacije da su nepoznati počinioci tokom četvrtka provalili u stan u Sarajevu koji koristi članica Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH Monika Mijić i tom prilikom ukrali, između ostalog, i predmete koji se mogu dovesti u vezu s aktuelnim dešavanjima u VSTS-u.

"Ništa mi nije ukradeno niti je bilo bilo kakve provale u moj stan.  Cijeli dan u medijima demantujem tu informaciju. Novinari su me zvali i rekli su mi da je Tužilastvo BiH formiralo predmet, ali mene niko nije obavijestio", rekla je Mijićeva.

Dodala je da je povodom saopštenja koje je poslalo Tužilaštvo BiH, razgovarala sa portparolom te institucije.

Boris Grubešić, portparol Tužilaštva BiH rekao je za "Nezavisne" da su informaciju o provali u stan dobili od MUP-a KS i s tim u vezi Tužilaštvo je formiralo predmet.

"U cilju provjere navedenog Tužilaštvo BiH će sprovesti neophodne istražne radnje u saradnji sa nadležnim policijskim agencijama i drugim državnim organima", saopšteno je u petak iz Tužilaštva BiH.

Vezana vijest: Tužilaštvo BiH: Provaljeno u stan člana VSTS Monike Mijić

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije