Hronika

Pronađena ruka, zatim ostatak tijela, a nedaleko i auto

Pronađena ruka, zatim ostatak tijela, a nedaleko i auto
Foto: Arhiva / Ilustracija | Mještani kod Popovog Polja pronašli ruku, policija ostatak tijela

TREBINJE - U trebinjskom selu Kotezi, u regiji Popovog Polja, mještani su pronašli ljudsku ruku, da bi, nakon što su slučaj prijavili policiji, bio otkriven i ostatak tijela koje se nalazilo u poodmakloj fazi raspadanja i koji će se vještačiti u Zavodu za sudsku medicinu.

Ruka je pronađena u subotu veče, a, prema saopštenju Policijske uprave Trebinje, u nedjelju ujutro je ispod dijela magistralnog puta Trebinje – Ljubinje, koji prolazi kroz ovo selo, pronađen i leš na nepristupačnom terenu.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se u utorak u Zavodu za sudsku medicinu, odjeljenje Trebinje, izvrši obdukcija.

U policiji se nadaju da će se na taj način utvrditi tačan uzrok smrti i identitet lica.

Osim leša, u provaliji ispod puta je pronađeno i vozilo, ali u policiji nisu željeli davati više informacija o marki automobila ili državnoj pripadnosti registarskih oznaka, pa čak ni o tome da li se dovodi u vezu sa lešom, tako da za sada sve ostaje na pretpostavkama da je najvjerovatnije bila u pitanja saobraćajna nesreća.

Leš je, kako nezvanično saznajemo, u takvom stanju raspadanja da je na ovom mjestu bio oko pola godine, a možda i duže, ali su Kotezi selo od svega nekoliko starijih stanovnika, tako da, iako se dogodila saobraćajna nesreća, niko tada nije ništa ni vidio ni čuo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije