Hronika

Mladić i pješak poginuli u razmaku od 15 minuta

Mladić i pješak poginuli u razmaku od 15 minuta
Foto: Arhiva/Ilustracija | Mladić i pješak poginuli u razmaku od 15 minuta

ŠIROKI BRIJEG, DRVAR - U dvije odvojene nesreće danas su poginuli V.K. (18) kao vozač opela i Ž.D. (67) iz Drvara kao pješak.

Nesreća u kojoj je poginuo mladić V.K. dogodila se u Privalju, kod Širokog Brijega, danas u 2.30. Policiju je Dom zdravlja obavijestio da je došlo do slijetanja opela, usljed čega je V.K. na licu mjesta preminuo, a njegov suvozač I.M. zadobio je teške povrede, zbog čega je prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar na liječenje. Na uviđaju na mjestu nesreće zajedno s policijom bio je i dežurni tužilac te je naložena obdukcija tijela preminulog. Osim toga, biće vršeno tehničko vještačenje vozila i sve  druge istražne radnje u cilju rasvjetljavanja događaja.

Pješak Ž.D. (67) iz Drvara poginuo je u nesreći u ovom mjestu kada ga je udario golf koji je vozio L.B. (31), koji je kasnije uhapšen.

Naime, drvarska policija danas je u 2.45 zaprimila dojavu da na putu za Zavođe nepomično leži muška osoba, nakon čega je na mjesto događaja izašla policija i ekipa Doma zdravlja Drvar. Po dolasku policije Ž.D. je davao znakove života, pa je sanitetom upućen u Kantonalnu bolnicu u Livnu, ali je nažalost tokom transporta preminuo.

Prilikom uviđaja policija je došla do saznanja da postoji sumnja da je L.B. iz Drvara prilikom upravljanja golfom udario u pješaka, pa je on uhapšen i nad njim će biti sprovedena kriminalistička obrada. Tijelo nastradalog pješaka biće prevezeno u mrtvačnicu Kantonalne bolnice u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija.

O svemu je upoznat dežurni kantonalni tužilac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije