Hronika

Mladić pao s konja, ljekari se bore za njegov život

Mladić pao s konja, ljekari se bore za njegov život
Foto: Ustupljena fotografija | Mladić pao s konja, ljekari se bore za njegov život

SANSKI MOST - Prilikom nesretnog pada s konja, teške povrede glave jučer je zadobio Zekerijah Kerić, 20-godišnji mladić iz Sanskog Mosta i nakon nesreće hospitaliziran je u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Ovaj mladić je poznat kao veliki zaljubljenik u trkaće konje, te je poslednjih godina bio angažovan kako bi održavao i hranio ove životinje.

Prema nezvaničnim informacijama, jašući jedno od grla, izgubio je ravnotežu, pri čemu mu se noga zaplela u uzengiju pa ga je životinja u trku vukla nekoliko desetina metara za sobom.

Pri tome je zadobio teške povrede glave, a prema poslednjim informacijama njegovo stanje je još kritično i ljekari se bore za njegov život.

Budući da nema zdravstveno osiguranje, njegovi prijatelji su pokrenuli humanitarnu akciju kako bi se prikupila neophodna sredstva za liječenje.

"Pozivamo sve ljude dobrog srca, a posebno Tominjane, da još jednom pokažemo onu dobru stranu koju smo pokazivali kad je bilo najteže i da pomognemo ovom našem momku, koji je sve, samo nije iskvaren. Naše malo njemu može biti sve. Hajde da se ujedinimo i pokažemo humanost u praksi. Zeki, uz tebe smo!", kaže se u apelu za pomoć mladiću objavljenom na društvenoj mreži Facebook.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije