Hronika

Mladića uvukli u kombi i izgrizli

Mladića uvukli u kombi i izgrizli
Foto: N.N. | Mladića uvukli u kombi i izgrizli

FOČA - Devetnaestogodišnji Fočak M.B. prijavio je trojicu sugrađana da su ga uvukli u kombi, a zatim dva sata maltretirali, te da je tokom ovog napada povrijeđen.

Da su nad njim trenirali strogoću, kako "Nezavisne" nezvanično saznaju, prijavio je dvadesetčetvorogodišnjeg Nikolu Vasiljevića, te dvije godine mlađe Gorana Miletića i Momčila Danilovića.

Devetnaestogodišnjak je naveo da se tortura odigrala pod okriljem noći, i to 20. januara, te da je počela u 1.30, a da je okončana u 3.30.

"Naveo je da su ga, protiv njegove volje, uveli u kombi folksvagen, kojim je upravljao D.M., te prema njemu bili nasilni, i maltretirali ga, ali i da su mu nanijeli povrede", saopšteno je iz fočanske policije.

Mladom Fočaku je, kako saznajemo, potom ukazana ljekarska pomoć u fočanskoj bolnici, a ljekari su utvrdili da ima više ugriza.

"Jedan od trojice mladića je osumnjičen da je tog mladića ugrizao i za uho", pojašnjava izvor "Nezavisnih" blizak policiji.

Policija utvrđuje motive ove nesvakidašnje prijave.

"Sigurno su u pitanju neki odranije neraščišćeni računi. Štaviše, mladić koji je žrtva torture tvrdi da su mu trojica sugrađana i prijetila. Svi ti detalji biće utvrđeni istragom", napominje naš izvor.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su od trojice osumnjičenih dvojica odranije poznata policiji.

Iz policije su, s druge strane, danas saopštili da je o svemu obaviješten dežurni okružni tužilac.

"Policajci su brzim i efikasnim radom  na terenu pronašli i uhapsili osumnjičene, nakon čega su oni bili na krim-obradi", navodi se u saopštenju iz PU Foča.

Uhapšeni trojac je poslije ispitivanja pušten. Protiv njih slijedi podnošenje izvještaja tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije