Hronika

Mladići osumnjičeni za krađu jagoda iz plastenika

Mladići osumnjičeni za krađu jagoda iz plastenika
Foto: N.N. | Mladići osumnjičeni za krađu jagoda iz plastenika

BIJELJINA - Policija iz Janje otkrila je trojicu mladića osumnjičenih da su tokom noći s utorka na srijedu ukrali veću količinu jagoda iz jednog plastenika u Janji.

Kako "Nezavisne" saznaju, za ovu "slatku" krađu svih jagoda koje su bile zrele u plasteniku osumnjičeni su dvadesetjednogodišnjaci Amir Š. i Ermin H., kao i dvadesetdvogodišnjak Sulejman Š.

Koju su tačno količinu slasnih jagoda odnijeli vlasnik nije precizirao, ali je prijavio da mu je nestala svaka dozrela voćka, a po svemu sudeći ova nesvakidašnja krađa se desila za vrijeme policijskog časa.

Takođe, vlasnik se još nije izjasnio o tačnoj visini štete u plasteniku.

Oštećeni je Policijskoj stanici Janja u srijedu prijavio da su mu nepoznate osobe u toku prethodne noći iz otvorenog plastenika obrale veću količinu zrelih jagoda. Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Janja, koji su izvršili uviđaj lica mjesta.

"Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da su krivično djelo krađa izvršila lica A.Š., E.H i S.Š., svi iz Janje. O svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo", naveli su iz policije.

Nakon kompletiranja predmeta protiv njih slijedi izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo krađa.

Podsjećamo, krađa jagoda zabilježena je prošlo ljeto u Kiseljaku, kada je ukradeno skoro pola tone voćki s livade čiji je vlasnik SA. (45).

Tu krađu, koja se desila 4. juna lani, rasvijetlili su pripadnici Odeljenja kriminalističke policije Policijske stanice Kiseljak i identifikovali Z.B. (53) i I.V. (60), obojica iz Kiseljaka, osumnjičene da su ukrali od 300 do 500 kilograma jagoda.

Podsjećamo i da su nedavno za vrijeme policijskog časa dvojica devetnaestogodišnjaka iz Dervente ukrali ovcu, zaklali je, potom ispekli i zajedno pojeli.

Sumnjiče ih da su u noći 28. na 29. mart iz nezaključanog pomoćnog objekta ukrali ovcu koju su potom ispekli kod jednog kupališta, gdje je policija pronašla ostatke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije