Hronika

Motorkom krenuo na policiju nakon krađe šume s ocem pa bježao traktorom

Motorkom krenuo na policiju nakon krađe šume s ocem pa bježao traktorom
Foto: Image by Hans Linde from Pixabay | Motorkom krenuo na policiju nakon krađe šume pa s kolegom bježao traktorom
Ljiljana Radić

DOBOJ - Policija iz Broda uhapsila je B.L. iz tog mjesta dok se traga za njegovim ocem B.L., a osumnjičeni su za napad na policajce koji su intervenisali po prijavi da otac i sin bespravno sijeku šumu. Kako saznajemo osim psovki policajcima, jedan od osumnjičenih je upalio motornu pilu kojom je prijetio policajcima.

"Policijski službenici Policijske uprave Doboj, juče su uhapsili B.L. iz Broda, zbog osnova sumnje da je istog dana izvršilo krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo krađa, dok se za drugim licem još uvijek traga", naveli su iz policije.

Naime, kako su naveli, polkicija je postupila po prijavi da u privatnoj šumi na području opštine Brod dvije osobe vrše bespravnu sječu šume.

"Službenici Policijske stanice Brod su na licu mjesta zatekli B.L. i B.L., oba iz Broda, koja su uputila verbalne prijetnje i pogrdne riječi policijskim službenicima, a potom je B.L. sa upaljenom motornim pilom krenuo prema policajcima ", navodi se u saopštenju. Kako nam je potvrđeno, oglušivši se na sva naređenja otac i sin su pobjegli traktorom, a policajci su stgli i uhapsili sina, dok se za njegovim ocem još uvijek traga.

Kako "Nezavisne" saznaju, dok su osumnjičeni bježali od policije ostali su bez plijena, jer su se drva, koja su bila natovarena na traktoru, rasula po šumi.

U sve je uključen i Sektor kriminalističke policije i Jedinice žandarmerije Policijske uprave Doboj.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije