Hronika

Muškarac izboden kod Gradiške, uhapšene tri osobe

Muškarac izboden kod Gradiške, uhapšene tri osobe
Foto: Ilustracija | Muškarac izboden kod Gradiške

GRADIŠKA – Goran J. (39) iz Gradiške izboden je nožem u petak nakon sukoba u kafani u mjestu Rovine kod Nove Topole, a zbog toga je policija privela njegove sugrađane Branka L. (29), Ibrahima O. (34) i Edina C. (33), saznaju "Nezavisne".

Branko L. osumnjičen je da je povrijeđenom u tuči zadao više uboda nožem po cijelom tijelu, pa je Goran J. sa posjekotinama glave, vrata, stomaka i ruke završio u bolnici.

Do krvavog sukoba došlo je oko 15 minuta poslije ponoći, a Okružnom tužilaštvu Banjaluka potvrdili da su tri osobe uhapšene.

"U ugostiteljskom objektu  došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između G. J., B. L., I. O. i E. C. nakon čega je B. L. nožem nanio povrede G. J. Uviđaj je obavila dežurni tužilac OJT Banjaluka Tatjana Ninković zajedno sa policijskim služebnicima Policijske uprave Gradiška", saopštili su iz banjalučkog Tužilaštva.

Tužilac je naredila da se preduzmu sve mjere i istražne radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti događaja.

Povrijeđeni Goran J. je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci i u petak je bio van životne opasnosti, a zbrinut i stabilnog zdravstvenog stanja zadržan je na liječenju.

Nakon kriminalističke obrade u Policijskoj upravi Gradiška Branko L. osumnjičeni za nanošenje tjelesnih povreda Goranu J. (39) biće prebačen u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije