Hronika

Potvrđena optužnica muškarcu koji je bajonetom izbo komšije

Potvrđena optužnica muškarcu koji je bajonetom izbo komšije
Foto: N.N. | Muškarac koji je bajonetom izbo komšije optužen za pokušaj ubistva

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Alena Stojadinovića (41) iz Gradiške koji je polovinom avgusta upao u kuću komšijama Miri (69) i Milovanu (72) Ljoljiću i napao ih vojnim bajonetom, a on je optužen za pokušaj teškog ubistva.

"Optuženi je 13. avgusta u 19.30, u ulici Srpski Bedem u Gradišci, došao u dvorište svojih komšija LJ.M. i LJ.M., prema kojima je gajio osjećaj netrpeljivosti, te upotrebom hladnog oružja - vojnog bajoneta puške CZ M-72 povrijedio oštećene LJ.M. i LJ.M", naveli su iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako smo ranije objavili, kobne noći supružnici su bili u kući u mjestu Kruškik kada im je u kuću iznenada upao komšija sa vojnim bajonetom te nasrnuo na Miru kojoj je nanio povredu grudnog koša i više pojekotina, a dok se borio sa napadačem njen muž je zadobio posjekotine po ruci.

Stojadinovića je policiji prijavila majka kada je sa bajonetom izašao iz kuće prijeteći da će ubiti svoje prve komšije.

Po dolasku policije, supružnici su već bili povrijeđeni i odmah im je ukazana ljekarska pomoć, dok je napadač savladan i uhapšen.

Prema nezvaničnim saznanjima, Stojadinović je imao određenih psihičkih problema, a supružnici Ljoljić važe za dobre komšije s kojima niko nije imao problema.

Povezana vijest:

Osumnjičen da je vojnim bajonetom pokušao ubiti komšije

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije