Hronika

Muškarac na aparatima nakon sudara kod Gradiške

Muškarac na aparatima nakon sudara kod Gradiške
Foto: Arhiva | Muškarac na aparatima nakon sudara kod Gradiške

​BANJALUKA - Milorad Jokić (40) iz Gradiške, koji je juče teško povrijeđen u sudaru kod tog grada, priključen je na aparate za vjestačko disanje, saznaju "Nezavisne novine" iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS), gdje je hospitalizovan.

On je primljen u Urgentni centar UKC Republike Srpske, a nakon prijema je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje UKC Republike Srpske. 

"Prema riječima načelnika Klinike, dr Dragana Rakanovića, pacijent je  priključen na aparate za vjestačko disanje, a dodatna dijagnostika je u toku. Sve dalje prognoze u vezi s njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene", rekli su za "Nezavisne novine" iz UKC RS.

Podsjetimo, u sudaru koji se noćas, 15 minuta nakon ponoći, dogodio u mjestu Dušanovo kod Gradiške, povrijeđena su četvorica mještana.

Kako saznaju "Nezavisne novine", sudarili su se mercedes kojeg je vozio Marko Sladojević (27) i BMW za čijim volanom je bio Marko Grgić (22). Osim njih, povrijeđeni su i suvozač u mercedesu Stojan Graorac (28), te putnik u tom vozilu Milorad Jokić (40), a koji je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije