Hronika

Muškarac se utopio u Šipovu

Muškarac se utopio u Šipovu
Foto: Ilustracija | Muškarac se utopio u Šipovu

ŠIPOVO - Šipovljanin Todor M. (62) utopio se u rijeci Janj u Šipovu, a tragedija se desila u četvrtak nakon što je s prijateljem naručio piće u jednom poznatom tamošnjem restoranu, pa otišao malo uzvodno prošetati.

Međutim, šok je uslijedio nekoliko minuta kasnije kada su gosti restorana uočili njegovo tijelo kako pluta u rijeci.

Kako su nam ispričali mještani, sumnja se da je nesrećnom muškarcu pozlilo dok je bio pored obale pa je upao u Janj.

"Todor je naručio piće i otišao uz Janj, ali u roku od nekoliko minuta gosti restorana vidjeli su njegovo tijelo sa druge strane rijeke", rekao je izvor "Nezavisnih".

Kako kaže, prijatelji i poznanici su pokušali da mu pomognu u nadi da će ga spasiti jer su po izgledu tijela posumnjali da mu je pozlilo i da mu ljekari ipak mogu spasiti život, ali nažalost nije mu bilo spasa.

Iz Policijske uprave (PU) Mrkonjić Grad saopštili su da je u četvrtak oko 14.20 prijavljeno da se u rijeci Janj nalazi tijelo i na lice mjesta su izašli policija i Služba hitne pomoći.

Tijelo je, kako su naveli, izvučeno iz rijeke i prevezeno u Dom zdravlja Šipovo.

"Dežurni mrtvozornik konstatovao da lice T.M. ne daje znakove života. Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja koji bi upućivali da se radi o krivičnom djelu", saopštili su iz PU Mrkonjić Grad i dodali da su uviđaj na licu mjesta izvršili policijski službenici Policijske stanice Šipovo, uz saglasnost dežurnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Mještani kažu da je nastradali muškarac živio u blizini pomenutog restorana te da je riječ o dobroj i čestitoj porodici, koja je mnogo patila nakon tragedija koja ih je ranije zadesila, kada je prije četiri godine nesrećnim slučajem nastradao Todorov sin Mile.

"Toliko smo svi šokirani zbog ove tragedije jer je ta porodica već bila skrhana bolom usljed gubitka sina, koji je takođe nastradao nesrećnim slučajem", kaže jedan Šipovljanin.

Podsjećamo, njegov sin nastradao je 2016. godine kada se okliznuo i pao sa stijene u Stojicama, na imanju Darka Miličića, nekadašnjeg NBA košarkaša. Poštovanje prema uzornom mladiću koji je prerano izgubio život Šipovo je iskazalo košarkaškim turnirom koji nosi njegovo ime.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije