Hronika

Muškarac ubijen u pucnjavi u Sarajevu

Muškarac ubijen u pucnjavi u Sarajevu
Muškarac ubijen u pucnjavi u Sarajevu

SARAJEVO - Tridesetosmogodišnji A.M. ubijen je danas, usred bijela dana, u pucnjavi u naselju Otes, u sarajevskoj opštini Ilidža, potvrđeno je iz MUP-a KS.

Dok je sjedio u bašti kafića ubijen je Anes Mešić, koji je i više nego dobro poznat sarajevskoj policiji, a hapšen je zbog vatrenih obračuna u Sarajevu, te poslova s drogom.

Sudeći po informacijama sa mjesta događaja, u blizini je bila i kamera video-nadzora, s tim što nije poznato da li je ona snimila zločin.

Policija je odmah po prijavi stigla na mjesto događaja i obavila uviđaj, a istovremeno je počela potraga za tri osobe koje se mogu dovesti u vezu s ovom likvidacijom.

"Do upotrebe vatrenog oružja došlo je u 14.25 na Trgu oteškog bataljona. Na mjesto događaja upućena je policijska patrola i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS. Na mjestu događaja zatečen je povrijeđeni M.A. (38). Nedugo nakon toga konstatovana je njegova smrt", rekao je Irfan Nefić, portparol MUP-a KS.

Nezvanično, upucani muškarac preminuo je na putu do bolnice.  Mešić je, kako pišu sarajevski mediji, posljednji put priveden  prije tri mjeseca zbog sumnje da je zajedno sa Medinom Kosom (23) iz Konjica i Mariom Mrnjavcem (23) iz Firence učestvovao u napadu na muškarca i ženu, a koji se odigrao na Trgu oteškog bataljona, odnosno na gotovo istom mjestu gdje je ubijen.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije