Hronika

Pratite nas na Google news

Muškarac uhapšen zbog prijetnji

Muškarac uhapšen zbog prijetnji
Foto: N.N. | Muškarac uhapšen zbog prijetnji
Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali P.P. sa Pala uhapšen je zbog upućivanja ozbiljnih prijetnji osobi iz te opštine, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Pale lice je prijavilo da mu je P.P. u Krađorđevoj ulici na Palama uputio ozbiljne prijetnje koje su kod njega izazvale osjećaj ugroženosti.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Puniša Purković koji je od ranije poznat policiji zbog prijetnji Milomiru Proviću, kojem je nedavno ispred porodične kuće na Palama zapaljen automobil.

Policijskoj stanici Sokolac juče je prijavljeno da je lice čiji su inicijali D.B. na parkingu ugostiteljskog objekta u ovoj opštini, nakon verbalne rasprave, fizički napalo tritesettrogodišnje lice, nanijevši mu tjelesne povrede.

O slučaju je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela nanošenje tjelesne povrede.

Najčitanije