Hronika

Na društvenim mrežama nudili mogućnost lake zarade, pa prisvojili 22.300 KM

Na društvenim mrežama nudili mogućnost lake zarade, pa prisvojili 22.300 KM
Foto: N.N. | Na društvenim mrežama nudili mogućnost lake zarade, pa prisvojili 22.300 KM

DOBOJ - Trojica Fočaka Dejan Vuković, Aleksandar Vladičić i Nenad Kunarac ojadili su dvojicu naivnih kladioničara Teslićanina i Brođanina, kojima su izvukli 22.300 KM, prethodno ih ubijedivši na društvenim mrežama da mogu brzo i lako doći do zarade preko sportskih kladionica.

Oni su od dvojice kladioničara tražili da im uplate novac kako bi u njihovo ime odigrali tiket, a potom ih obavještavali da su dobili veći iznos novca, ali da je potrebno da uplate proviziju kako bi taj novac dobili.

"Kunarac je čak fotografisao uplatnicu jedne banke, na kojoj je pisao određeni iznos novca koji je navodno kladioničar trebalo da uplati kako bi sve djelovalo realističnije", priča naš izvor.

U Policijskoj upravi Doboj je saopšteno da su pripadnici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj u saradnji sa službenicima Policijske uprave Foča u ponedjeljak na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj pretresli stanove i druge prostorije u Foči koje koriste D.V. (21), A.V. (19), i N.K. (19), tokom kojih je pronađeno i oduzeto više desktop i prenosnih računara, mobilnih telefona, SIM kartica, potvrda o transakcijama novca i drugi predmeti. Nakon kriminalističke obrade protiv Vukovića, Vladičića i Kunarca biće dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu za izvršeno krivično djelo prevara, dok  Kunarca terete i za falsifikovanje isprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije