Hronika

Na graničnim prelazima uhapšene četiri osobe

Na graničnim prelazima uhapšene četiri osobe
Foto: N.N. | Na graničnim prelazima uhapšene četiri osobe

SARAJEVO - Na graničnom prelazu Gradiška pripadnici Granične policije su pri ulasku u BiH uhapsili lice čiji su inicijali Đ.M. (47) jer je za njim Policijska uprava Banjaluka raspisala potragu zbog krađe.

Lice Đ.M, koje je državljanin BiH i Hrvatske, nakon jučerašnjeg hapšenja predato je službenicima Sudske policije Banjaluka, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Na izlasku iz BiH na graničnom prelazu Hum juče su službenici Granične policije lišili slobode lice čiji su inicijali S.R. /37/.

Utvrđeno je da tog državljanina BiH potražuje Osnovni sud u Doboju zbog krivičnog djela teška krađa. Lice S.R. je predato službenicima Sudske policije Foča.

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Tuzla uhapsili su državljanina BiH čiji su inicijali A.I. /43/ jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Zavidovićima zbog krivičnog djela izbjegavanje izdržavanja.

Na Međunarodni aerodrom Tuzla stigao je letom iz Kelna, a predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Tuzlanskom kantonu.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Ljubljane u utorak, 4. septemba, slobode je lišen E.I. /32/ nakon što je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Tuzli zbog krađe.

Službenici Granične policije ovog državljanina BiH predali su službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije