Hronika

Na obdukciju upućeno tijelo radnika pronađeno prilikom pražnjena silosa mlina

Na obdukciju upućeno tijelo radnika pronađeno prilikom pražnjena silosa mlina
Foto: Screenshot / BN TV | Na obdukciju upućeno tijelo radnika pronađeno prilikom pražnjena silosa mlina

BIJELJINA – Tijelo radnika S.P. iz Bijeljine kojem se u srijedu izgubio svaki trag, a koji je sinoć pronađen mrtav prilikom pražnjenja silosa u mješaoni preduzeća "Mlin Pavlović", prevezeno je na Odjeljenje patologije kako bi se izvršla obdukcija, potvrđeno je "Nezavisnim".

Beživotno tijelo S.P. pronađeno je u četvrtak oko 21 čas u silosu mlina u kojem je bio zaposlen.

Naime, policijskoj  stanici Bijeljina u srijedu u 18 časova radnici milina u Crnjelovu u  Bijeljini prijavili su da je S.P.nestao iz kruga firme.

"Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mjesta i obavili razgovor sa radnicima firme, isti su izjavili da lice S.P. nisu videli od 14 časova, kao i da je na radnom mjestu ostao njegov mobilni telefon, dok se na parking prosturu firme nalazilo njegovo vozilo. Policijski službenici u cilju pronalaska lica pretražili su užu i širu teritorju oko firme. Narednog dana 28.09.2023. godine,prilikom pražnjenja silosa oko 21 čas pronađeno je beživotno tijelo nestalog lica", navode iz policije.

Od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina izvršen je uviđaj lica mjesta a  tijelo je prevezeno je na Odjeljenje patologije jer je nadležni tužilac naložio  obdukciju tijela u cilju utvrđivanja svih potrebnih činjenica i okolnosti.

"Rad po navedenom je u toku", rečeno nam je iz PU Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije