Hronika

Nakon noćnog izlaska pijani pretukli oficira

Nakon noćnog izlaska pijani pretukli oficira
Foto: N.N. | Nakon noćnog izlaska pijani pretukli oficira

​BANJALUKA - Pedesetogodišnjeg oficira, zaposlenog u kasarni "Kozara", trojica pijanih mladića, koji su noć ranije proveli u izlasku, brutalno su premlatili u kafiću "Pi", u banjalučkom naselju Starčevica, a toliko su bili okrutni da su ga metalnim ključem udarali i u WC-u dok je sa sebe brisao krv.

To su za "Nezavisne novine" ispričali očevici ovog obračuna, koji ističu da je napadnuti muškarac u kritičnim momentima sjedio za stolom sa konobaricom i njenom koleginicom, dok su za susjednim stolom bila trojica mladića, koji su, sudeći po njihovoj priči, nastavili piti nakon noćnog provoda.

"Bilo je to oko 10 sati. Njih trojica su bili vidno pijani. To smo shvatili i prije nego što su sjeli. Dvojica su se posvađala ispred obližnje pekare", ističu izvori "Nezavisnih novina".

U jednom momentu je, prema riječima naših sagovornika, pedesetogodišnjak uzeo truleks krpu kako bi obrisao sto.

"Potom mu je jedan o kavgadžija dobacio: 'Pedantnije to.' Na šta je on odgovorio: 'Hvala.' Zatim mu ovaj govori: 'Šta ti meni hvala?!' te ga napadaju. Nastao je opšti metež. Onaj metalni ključ za odvrtanje šrafova je imao jedan od napadača. Tukli su ga prvo u kafiću, a kada je on otišao u WC kako bi obrisao krv, nastavili su ga tući i tamo. U jednom momentu on je izgubio i svijest", ističu naši izvori te dodaju da je riječ o veoma mirnom kafiću, gdje nikada ranije nije bilo incidenata.

Kako dodaju, konobarica je pokušala da smiri situaciju, ali joj to, uz sve njene napore, nije pošlo za rukom.

"Ona je vikala: 'Nemojte, molim vas.' Pokušavala je da ih razdvoji. Međutim, jedan od napadača se okomio i na nju, te je ugrizao za ruku. U međuvremenu je ona uspjela da pozove policiju. Napadnuti muškarac ima povrede po glavi", ističu naši izvori.

Ubrzo je na mjesto obračuna otišla policija, koja je uhapsila trojicu Banjalučana osumnjičenih za ovaj napad. "Nezavisne novine" nezvanično saznaju da su u pitanju Miloš T. (24), Nemanja K (34) i Milan P. (28).

"Nadležnoj policijskoj stanici, juče oko 10.15, prijavljeno je da su u ugostiteljskom objektu u Banjaluci tri nepoznata muškarca, nakon verbalne rasprave, fizički napala četvrtog. Njemu je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske", rekli su iz policije.

Svi uhapšeni su alko-testirani i utvrđeno je da su bili pijani.

"Kod M.T. je utvrđeno 1,85 g/kg, kod N.K. 1,89 g/kg i kod M.P. 1,94 g/kg alkohola u organizmu", rekli su iz Policijske uprave Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije