Hronika

Nakon svađe u kafani sugrađanina izbo nožem

Nakon svađe u kafani sugrađanina izbo nožem
Foto: Arhiva/Ilustracija | Nakon svađe u kafani sugrađanina izbo nožem

PALE - Slobodan L. (26) iz Pala osumnjičen je za pokušaj ubistva sugrađanina Bojana M. (32) kojeg je nakon svađe u kafani nožem izbo.

Kako su naveli iz Policijske uprave Istočno Sarajevo,  S.L. se sumnjiči da je juče oko jedan čas iza ponoći u ugostiteljskom objektu u Ulici Serdar Janka Vukotića u Palama upotrebom noža nanio tjelesne povrede u predjelu stomaka i leda licu B.M. iz Pala.

"Povrijeđeno lice nakon ukazane ljekarske pomoći  u Domu zdravlja Pale je hospitalizovano u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica 'Srbija' u Istočnom Sarajevu", saopštili su iz policije.

Navode da su policajci nakon izvršenog uviđaja na licu mjesta pronašli pištolj, koje pripada oštećenom B.M.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo policijski službenici izvršili su pretresi kuće, stana i pomoćnih objekata koje koriste navedena lica, a tom prilikom su u stanu koji koristi B.M. pronađena 94 komada metaka kalibra devet mm.

Iz policije dodaju da je  S.L. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predat tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu na dalje postupanje, dok će protiv B.M. tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije