Hronika

Naoružani Banjalučanin uhvaćen sa kokainom

Naoružani Banjalučanin uhvaćen sa kokainom
Foto: Velibor Tripić | Naoružani Banjalučanin uhvaćen sa kokainom
Dragan Sladojević

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su kod Banjalučanina Igora Zarića (21), te prostorijama koje koristi, pronašli pištolj sa municijom i oko 16.800 KM, ali i kokain, spid, te niz predemeta koji se povezuju sa proizvodnjom droge, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Policajci su u subotu oko 17 časova, u Ulici prvog krajiškog korpusa, legitimisali tog mladića, i tada je od njega oduzeto više pakovanja bijelog praha koji asocira na kokain, te pištolj CZ.

Zatim su istog dana, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjluci, pretreseni kuća i pomoćni objekat koje koristi osumnjičeni, gdje je pronađeno još kokaina, upakovanog u PVC vrećice.

Nađena je i vaga za precizno mjerenje, te mobilni telefoni, SIM kartice, kao i oko 16.800 KM. Pronađena je i aluminijska mrvilica, smjesa za povećavanje količine droge, te drugi pribor namijenjen na proizvodnju i distribuciju narkotika.

Preciznije - ukupno su banjalučki policajci tokom ovog pretresa pronašli i oduzeli 27 grama praha koji asocira na kokain, i 77 grama materije za koju se vjeruje da je spid,  ali i 116 grama smjese za povećavanje količine droge. Policija je Zarića ispitala.

"Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv njega će u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka", saopštila je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije