Hronika

Napali policajce i psovali im majku

Napali policajce i psovali im majku
Foto: N.N. | Napali policajce i psovali im majku
N.N.

BANJALUKA, GRADIŠKA, SOKOLAC - Banjalučka policija uhapsila je Dušana Džajića (31) i Adrijanu Stevanović (26) jer su tokom redovne kontrole napali policajce.

Nezvanično saznajemo da su Stevanovićeva i Džajić bili pod dejstvom alkohola i narkotika.

Kako su naveli iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka, u subotu u Bulevaru Milutina Milankovića u Banjaluci policija je zaustavila i kontrolisala vozilo kojim je upravljao D.DŽ.

"On je tada izašao iz vozila i napao policajca, a potom je s mjesta suvozača iz vozila izašla A.S.,  koja je napala drugog policajca, nanijevši mu povrede", naveli su iz  PU Banjaluka. Ističu da su nasilnici zatim uz pomoć sredstava sile savladani i uhapšeni, a o svemu je obaviješten tužilac. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, biće dostavljen izvještaj protiv ovih lica za krivično djelo napad na službeno lica u vršenju službene radnje.

I policija iz Gradiške u nedjelju je uhapsila Bojana M. (28) jer je policijskim službenicima psovao "majku policijsku" nakon što su ga opomenuli da ne galami na ulici.

 "Policija je oko 3.30 u Dositejevoj ulici uočila lice B.M. iz Gradiške da narušava javni red i mir galamom. Lice B.M. se oglušilo na naređenje policijskih službenika da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira, te je iste vrijeđao, nakon čega je lišen slobode", naveli su iz policije.

Nezvanično saznajemo da je odbio alko-testiranje, a protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

B.J. (32), M.M. (31) i M.M. (44) iz Sokoca uhapšeni su jer su vrijeđali, a zatim i fizički napali policajce i tom prilikom su jednog povrijedili.

Oni su u petak oko 22.40 u Ulici Marka Ećimovića u Sokocu narušavali javni red i mir, a kada su ih policajci upozorili, odbili su naređenja te ih napali. Protiv navedenih lica biće podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 3

Starcevica

Balije ispod mene se samo nadaju ne bi li RS ostala bez policije e taj film nećete dočekati ! Dolar propada ubrzanije a sa njim i nato i balije , šćipci isve sve ahahaha , a ove gore pijance i alkoholičare treba dobro ispendrečiti hebala ih Bakirova propala Grupa PzDa

Varadero

Kakva su bagra nista drugo nisu ni zasluzili!!! Niko se ne ponasa bahatije i ruznije od murije🤮

LažnePatriote

Svaka im čast! Mislim ovima što su psovali... ;)

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije