Hronika

Nasilnik ponovo sije strah u Kneževu, pretukao maloljetnika i njegovu majku

Nasilnik ponovo sije strah u Kneževu, pretukao maloljetnika i njegovu majku
Foto: Pixabay/ToNic-Pics | Nasilnik ponovo sije strah u Kneževu, pretukao maloljetnika i njegovu majku

KNEŽEVO – Policija u Kneževu uhapsila je Dragu Popovića (39) iz tog mjesta zbog sumnje da je pretukao jednu ženu i njeno maloljetno dijete, potvrđeno je "Nezavinsnim novinama".

"D.P. iz Kneževa, tereti se da je počinio krivična djela tjelesna povreda i ugrožavanje sigurnosti. Naime, sinoć oko 20.05 časova, prijaviljeno je da je D.P. fizički napao jedno punoljetno i jedno maloljetno lice, prijeteći da će napasti na njihov život i tijelo", navode iz PU Banjaluka.

Oštećenima je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Kneževo, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i u toku je rad po navedenom predmetu.

Popović je kako saznajemo prvo napao dječaka, koji je pozvao majku.

Potom je nasilnik u jednom lokalu pretukao i njegovu majku jer je zabrinuta žena bila pozvala policiju.

Popović je godinama poznat policiji, izuzetno je sklon nasilju, a iza sebe ima i odsluženu zatvorsku kaznu zbog pokušaja ubistva.

On je 2013. godine u banjalučkom Okružnom sudu osuđen na četiri godine zatvora zbog pokušaja ubistva sugrađanina Neđeljka Dukića.

Prema presudi, Popović je proglašen krivim jer je 30. juna 2012. godine pokušao nožem da ubije Dukića u kafe-baru "Džoni" u centru Kneževa.

Popović je Dukića ubo nožem u grudi. Tome su prethodile svađa i tuča između optuženog i oštećenog u restoranu na reci Ugar kod Kneževa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije