Hronika

Nastavljena potraga za Davidom Dragičevićem

Nastavljena potraga za Davidom Dragičevićem
Foto: N.N. | Nastavljena potraga za Davidom Dragićevićem

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka već drugi dan tragu za dvadesetjednogodišnjim Davidom Dragičevićem koji je posljednji put viđen 17. marta, kada je otišao iz porodične kuće u banjalučkoj ulici Franca Šuberta, rekla je Srni portparol ove uprave Marija Markanović.

Ona je navela da nestanak Dragičevića policiji prijevljen sledećeg dana, od kada se vrši potraga i provjeravaju sve informacije pristigle u policiju kako bi se što prije pronašao mladić.

U potrazi za mladićem učestvuju i mnogobrojni građani Banjaluke kako fizički tako i putem društvenih mreža.

Dragićević je od kuće otišao 17. marta oko 19.00 časova, a posljednji put je viđen u nedjelju oko 3.30 časova kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjaluci.

U momentu nestanka Dragičević je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerke i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

Markanovićeva je navela da policija već mjesec dana traga i za nestalom tridesetšestogodišnjom Dušicom Božić iz Laktaša koja se 19. februara od mjesta stanovanja u Karađorđevoj ulici u Laktašima udaljila u nepoznatom pravcu.

Prema njenim riječima, broj lica u potrazi zavisi od meteoroloških uslova i angažovanju određenih specijalnih jedinica.

Markanovićževa je pozvala sve građane da ukoliko primjete ili imaju bilo kakvu informaciju vezano za lica za kojima se traga, da odmah jave najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan telefonski broj 122.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije