Hronika

Nastradali Banjalučanin bio član Udruženja "Mrvice"

Nastradali Banjalučanin bio član Udruženja "Mrvice"
Foto: N.N. | Nastradali Banjalučanin bio član Udruženja "Mrvice"

BANJALUKA - Banjalučanin Borko Ćetković (37), vozač motocikla, poginuo je u sudaru sa pasatom za čijim upravljačem je bio njegov sugrađanin Zoran Bajić (57).

Ćetković je preminuo u srijedu u Univerzitetskom kliničkom centru RS od posljedica povreda koje je taj dan zadobio u nesreći u banjalučkom naselju Lazarevo u Banjaluci. U nesreći, koja se desila oko 17 časova na raskrsnici Bulevara Milutina Milankovića i Ulice Marka Lipovca, učestvovao je Ćetković sa motociklom beverli 500 i pasat kojeg je vozio Bajić. Iako mu je pružena medicinska pomoć na mjestu nesreće, motociklista je nedugo potom podlegao na UKC RS. Smrt je konstatovana u 18.30, a na mjestu nesreće ostao je stravičan prizor.

Uviđaj je obavila dežurni tužilac Biljana Marković, koja je naložila preduzimanje svih istražnih mjera i radnji radi utvrđivanja tačnih okolnosti ove nesreće.

Sa Ćetkovićem su se brojni prijatelji i poznanici i danas opraštali emotivnim porukama putem društvenih mreža, opisujući ga kao uglednog građanina i porodičnog čovjeka, iza kojeg je ostala supruga i dvoje male djece.

Podsjećamo, porodica Ćetković je član Udruženja roditelja prijevremeno rođene djece u Republici Srpskoj "Mrvice" i javno su govorili o svojoj velikoj borbi nakon rođenja prijevremeno rođenih jednojajčanih bliznakinja.

Ova porodica je na posljednjem obilježavanju Međunarodnog dana prijevremeno rođene djece, koji se obilježava 17. novembra, sa petogodišnjim djevojčicama dala svoj doprinos i pružila podršku drugim ljudima sa sličnim poteškoćama.

Ipak, porodičnu sreću uništila je ova velika tragedija, u kojoj je izgubljen još jedan mladi život na putevima RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije