Hronika

Pratite nas na Google news

Nepokretna starica spasena iz stana koji je izgorio

Nepokretna starica spasena iz stana koji je izgorio
Foto: Srna | Nepokretna starica spasena iz stana koji je izgorio
Srna

SREBRENICA - Stan na osmom spratu zgrade u srebreničkom naselju Panađurište, u kome je danas izbio požar, izgorio je, a vlasnica stana nepokretna starica Milica Simić spasena je, zahvaljujući brzoj reakciji komšija, rekli su Srni očevici.

Simićevoj, koja živi sama, ukazana je pomoć u lokalnom Domu zdravlja i upućena je na zbrinjavanje u Bolnicu Zvornik, rečeno je Srni u srebreničkom Domu zdravlja.

Brzom intervencijom srebreničkih vatrogasaca požar koji je izbio u 14 časova je lokalizovan, a zatim i ugašen i nije zahvatio ostale stanove u zgradi, ali je dim ispunio stubišta pa stanari čekaju ispred zgrade da se dim raziđe da mogu ući u svoje stambene prostore.

Vatrogasci koji su gasili požar kažu da su neispravni hidranti u ovoj zgradi i da su uspjeli lokalizovati požar zahvaljujući nastavljanju vatrogasnih crijeva sa cisterni kojima su došli da gase požar i iz kojih su crpili vodu.

Uzrok izbijanja požara nije poznat.

Policija obezbjeđuje požarište i očekuje se dolazak vještaka da se se obavi uviđaj, procijeni šteta i utvrdi uzrok izbijanja požara.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije