Hronika

Nestala starica u Bijeljini, policija moli građane za pomoć

Nestala starica u Bijeljini, policija moli građane za pomoć
Foto: N.N. | Nestala starica u Bijeljini, policija moli građane za pomoć

BIJELJINA - Policijske uprave Bijeljina poziva građane da pomognu u pronalasku Rose Bajer (81) koja se 19. maja udaljila od kuće.

Policijska uprava Bijeljina poziva građane da, ukoliko primjete osobu sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona ''122''. 

Kako se navodi u saopštenju, nestala je živjela sama u mjestu Trnjaci grad Bijeljina.   Policijskoj upravi Bijeljina, 22. maja 2020. godine oko 8 časova, prijavljen je nestanak Rose Bajer, koja se 19. maja 2020. godine udaljila od kuće. 

Prema izjavi prijavitelja radi se o osobi sa smanjenom mogućnošću govora, osoba je visine oko 150 cm, prosjede kose-razbarušene, sitnije građe, nema sve zube-proteza, pokretna i slabog vida. Pretpostavlja se da je na sebi imala dugu suknju i bluzu sa nepoznatim detaljima. 

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije