Hronika

Nestao Mladen Pejčić, policija traži pomoć građana

Nestao Mladen Pejčić, policija traži pomoć građana
Foto: PU Bijeljina | Nestao Mladen Pejčić, policija traži pomoć građana

BIJELJINA - Policija u Bijeljini traga za Mladenom Pejčićem, koji je 14. avgusta otišao iz porodične kuće u Suvom Polju, nakon čega mu se gubi svaki trag.

"Naime, policijskoj upravi Bijeljina , 18.08.2019. godine, prijavljeno je da se Mladen Pejčić, rođen 01.07.1986. godine, u Bijeljini, nastanjen u Suvom Polju broj 356,Grad Bijeljina,  14.08.2019. godine, udaljio iz porodične kuće  u nepoznatom pravcu", saopšteno je iz PU Bijeljina.

Pejčić je visine oko 170 cm, mršavije građe, crnih očiju i crne kratke kose, tamnijeg tena. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao sive pantalone, majicu nepoznate boje kratkih rukava i crne patike.

Odmah po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici su započeli potragu sa ciljem pronalaska nestalog.

"Policijska uprava Bijeljina  apeluje svim građanima da ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona 122. Sa svim radnjama u skladu sa upustvom o potražnoj djelatnosti, policijski službenici će nastaviti dok se lice ne pronađe", zaključuje se u saopštenju PU Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije