Hronika

Nestao starac iz Gradiške, da li ste ga vidjeli?

Nestao starac iz Gradiške, da li ste ga vidjeli?
Foto: PU Gradiška | Nestao starac iz Gradiške, da li ste ga vidjeli?

GRADIŠKA - Policija poziva građane, ako primijete starca sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi on što prije bio pronađen, da informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona 122.

Naime, Policijskoj upravi Gradiška, 11. novembra oko devet časova, prijavljen je nestanak Fuada Mujadžića, koji je dan ranije oko 16 časova otišao u nepoznatom pravcu iz kuće stanovanja u Ulici Vladimira Čvorovića u ovom gradu.

Prema izjavi članova porodice, koji su prijavili nestanak, Mujadžić je visok oko 165 cm, slabije je tjelesne konstitucije, proćelav je, sa sijedom kosom, plavih očiju. Ima lice ovalnog oblika sa izraženom donjom vilicom, a pri odlasku od kuće na sebi je imao crnu štepanu jaknu, maslinasto zelene pantalone, cipele boje kože, te plavu kapu.

"Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo", navode iz PU Gradiška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije