Hronika

"Nezavisne" saznaju: Odbjegli Marić krio bombu, bio spreman da se raznese

"Nezavisne" saznaju: Odbjegli Marić krio bombu, bio spreman da se raznese
Foto: N.N. | "Nezavisne" saznaju: Odbjegli Marić krio bombu, bio spreman da se raznese

FOČA - Kod Zorana Marića (47) iz Crne Gore, koji je osumnjičen za brutalno ubistvo kanadske državljanke Ljiljane Simić (54) u Crnoj Gori, fočanska policija, koja ga je uhapsila, pronašla je vojni bajonet, ali i bombu.

"Nezavisne" od odlično obaviještenih izvora nezvanično saznaju da je eksplozivnu napravu čuvao za pasom, te da je bio spreman da sebi oduzme život, samo da ne bi upao u ruke policiji.

"Međutim, fočanska policija je odradila odličan posao. Uhapsili su ga i onemogućili da sebi naudi. Uz bombu, krio je i vojni bajonet", otkrivaju izvori "Nezavisnih", koji dodaju da je Marić pokušao taksijem da pobjegne prema FBiH, u čemu su ga spriječili fočanski policajci.

Simićeva je kanadska državljanka, a njen nestanak prijavljen je policiji 6. septembra. Njeno tijelo pronađeno je 12 dana kasnije u selu Mokrine kod Herceg Novog.

Iz crnogorske policije naveli su da su identifikovana dva osumnjičena lica od kojih je jedno uhapšeno u Crnoj Gori, a drugo u Republici Srpskoj.

Uprava policije Crne Gore zahvalila je Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske na saradnji i efikasnoj reakciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije