Hronika

Nezgoda u Mrkonjić Gradu: Pijan sletio golfom tokom policijskog časa

Nezgoda u Mrkonjić Gradu: Pijan sletio golfom tokom policijskog časa
Foto: Ilustracija | Nezgoda u Mrkonjić Gradu: Pijan sletio golfom tokom policijskog časa

MRKONJIĆ GRAD - Vozač A.J, kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 0,37 g/kg, sinoć je golfom, tokom policijskog časa, sletio sa kolovoza na lokalnom putu u mjestu Podgorja, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrijeđen je saputnik u vozilu S.B, kojem je medicinska pomoć ukazana u Dom zdravlja Šipovo, nakon čega je upućen na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Nezgoda se dogodila sinoć oko 22.25 časova, kada je A.J. iz Šipova, upravljajući golfom, izgubio kontrolu nad vozilom, te sletio sa kolovoza.

"U automobilu su pored vozača bili i saputnici D.G. i S.B, obojica iz Šipova", potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

"Zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srpske kojom je zabranjeno kretanje lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanja svim licima na javnim površinama od 20 do pet časova, vozač u ovoj saobraćajnoj nezgodi, kao i saputnici, sankcionisani su izdavanjem prekršajnog naloga po članu 22. Zakona o javnom redu i miru", kažu iz mrkonjićke policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije