Hronika

Nijemci kod vozača iz BiH pronašli "živopisan miks" narkotika

Nijemci kod vozača iz BiH pronašli "živopisan miks" narkotika
Foto: Bundespolizei | Nijemci kod vozača iz BiH pronašli “živopisan miks” narkotika

BAD RAJHENHAL - Pripadnici granične policije Pidinga otkrili su više vrsta narkotika u gepeku vozača iz Bosne i Hecegovine (20) nakon čega je priveden na policijsku obradu.

Naime, kako prenoe njemački mediji, u mjestu Bad Rajhenhal policija je zaustavila audi za čijim volanom je bio vozač iz BiH, dok je s njim bio i suvozač, takođe iz BiH. Policajcima su rekli da se vraćaju sa rođendanske žurke u BiH. Međutim, vozač je tokom kontrole djelovao prilično nervozan i pokušavao da nogama prikrije bijeli prah na tapacirungu automobila.

Vidjevši to, policija ga je odmah sprovela u svoje prostorije, nakon čega su detaljno pretresli automobil. U gepeku su pronašli, kako prenose njemački mediji, "živopisni miks" kokaina, marihuane, LSD-a i psihoaktivnih gljiva, za koje je vozač sam priznao da konzumira.

Odmah mu je uzet uzorak krvi, a analizom je dokazano da vozio pod uticajem narkotika. Protiv njega su podnesene prijave za krijumčarenje droge i vožnju pod uticajem narkotika. Nakon policijske obrade, on je pušten, ali mu je zabranjeno da sjeda za volan, nakon čega su prijatelji došli po njih..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije