Hronika

Nove tuče migranata u Krajini

Nove tuče migranata u Krajini
Foto: Screenshot/Klix.ba | Nove tuče migranata u Krajini

VELIKA KLADUŠA - Situacija sa migrantima u Krajini se ne smiruje. Nakon jučerašnjih masovnih tuča danas je došlo do novih, koje su lokalni stanovnici zabilježili kamerama.

Na video snimku koji je portalu "Klix.ba" poslao čitalac iz Krajine prikazana je nova tučnva i jurnjava migranata koji su svoje nesuglasice odlučili da riješe nasiljem na javnoj površini.

Kako je rečeno pomenutom portalu, video je nastao nedaleko od migrantskog prihvatnog centra "Miral" u velikokladuškom naselju Polje. Tuča i jurnjava nekoliko desetina migranata desila se u četvrtak oko 20 sati.

Takođe, do incidenta je došlo i ranije u toku dana ispred prihvatnog centra "Miral" kada je u tuči učestvovao veći broj migranata. Nesuglasice su smirene uz reakciju policije, a sve je ponovo uhvaćeno kamerama mještana, piše "Klix.ba".

U noći s utorka na srijedu u prihvatnom centru za migrante Miral vladao je opšti haos kada se sukobilo više od 100 migranata, a incident se kasnije prelio i na ulice Velike Kladuše.

Tada, kao i u četvrtak, građani su bili zabrinuti zbog manjka broja policijskih službenika i ograničenja ovlaštenja. S pravom, oni se boje za svoju bezbjednost i pozivaju vlast na djelovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije