Hronika

Novljanin nastradao u požaru prilikom krčenja parcele

Novljanin nastradao u požaru prilikom krčenja parcele
Foto: Nezavisne novine/Arhiva | Novljanin nastradao u požaru prilikom krčenja parcele

NOVI GRAD - D.L. iz Novog Grada nastradao je na privatnoj parceli u Novom Gradu, a njegovo tijelo je pronađeno nakon požara na lokalitetu Brezici.

Naime, policijskoj upravi Prijedor u subotu u 19,13 časova prijavljeno je da je u mjestu Svodna, na privatnoj parceli u ostacima požara pronađeno beživotno tijelo D.L.

"Izvršenim uviđajem na licu mjesta, prikupljenim obavještenjima, te drugim mjerama i radnjama koje su preduzete u cilju utvrđivanja okolnosti prijavljenog događaja, nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na postojanje elemenata krivičnog djela", navodi se u saopštenju PU Prijedor.

O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor koji je naložio vršenje obdukcije nastradalog D.L, a koja će biti izvršena

Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

"Policijska uprava Prijedor apeluje na sve građane na odgovorno ponašanje prilikom paljenja vatre na otvorenom prostoru, da nakon spaljivanja ugase ostatke nesagorene materije, kako bi se spriječilo njihovo raznošenje vjetrom i pojava širenja požara", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije