Hronika

Od Bilećanina oduzeta droga i puška

Od Bilećanina oduzeta droga i puška
Foto: Ustupljena fotografija | Od Bilećanina oduzeta droga i puška

BILEĆA - Bilećanin Veljko G., koji od ranije nije bio poznat organima gonjenja, “pao” je u bilećkom mjestu Prijevor sa 580 grama marihuana, u pokušaju da je preveze golfom četvorkom, a nakon toga mu je iz kuće oduzeta i puška na koju nije imao dozvolu.

U Policijskoj upravi Trebinje, gdje je potvrđen ovaj slučaj, saopšteno je da je akcija rađena u srijedu, u okviru planskih aktivnosti iz oblasti otkrivanja i dokumentovanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, a u pitanju je “skank". 

"Pregledom automobila uočeno je najlonsko pakovanje u kome se, prema izjavi vozača,  nalazi opojna droga skank”, stoji u saopštenju policije koja je, nakon pretresa automobila pretresla i kuću i pomoćne objekte koje koristi Bilećanin i pronašli mu pomenuto vatreno oružje.

O događaju je odmah obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo policijskim službenicima da preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije