Hronika

Od Dubrovčanke na prevaru uzeo 4.100 KM

Od Dubrovčanke na prevaru uzeo 4.100 KM
Foto: N.N. | Od Dubrovčanke na prevaru uzeo 4.100 KM

TREBINJE - Trebinjac Radovan M., uposlenik Službe za poslove sa strancima u Terenskom centru Trebinje, osumnjičen je za prevaru strane državljanke kojoj je svoje "usluge" naplatio 4.100 maraka.

U pitanju je Dubrovčanka koju je, prema izjavi policije, oštetio za iznos od 3.000 maraka koje mu je uplatila za usluge renoviranja i opremanja stana u Trebinju, a zatim još 1.100 maraka da joj pomogne oko prijave boravka u Trebinju kao strane državljanke.

"Dubrovčanku je doveo u zabludu da postoje određeni problemi zbog toga što nije izvršila prijavu boravka u Trebinju. Izvršilac krivičnog djela je oštećenoj osobi obećao da će joj pomoći uz odgovarajuću novčanu nadoknadu", navodi se u saopštenju Policijske uprave Trebinje.

Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu prevara.

U Službi za poslove sa strancima u Terenskom centru Trebinje nemaju ovlaštenja da govore o ovoj temi, a u njihovom sjedištu u Sarajevu se javila samo sekretarica direktora, koja kaže da ovlaštenja o davanju izjava imaju direktor i njegov zamjenik, ali su oba odsutna s posla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije