Hronika

Odbio alko-testiranje pa uhapšen

Odbio alko-testiranje pa uhapšen
Foto: Arhiva/Ilustracija | Odbio alko-testiranje pa uhapšen

BANJALUKA - Pripadnici Policijske stanice Kneževo uhapsili su D.T. iz ovog grada koji se oglušio naređenje policije i odbilo alko-testiranje, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

"Policija je u nedjelju uočila navdenu osobu da galami ispred zatvorenog ugostiteljskog objekta. Po uočavanju policijskih službenika navedeni je sjeo u svoje vozilo i udaljio se sa lica mjesta. Ubrzo je sustignut od strane policijskih službenika", navedeno je u saopštnju.

Kako se dodaje u saopštenju, s obzirom da je odavao znakove alkoholisanosti policijski službenici su mu izdali zakonito naređenje na šta se isti oglušio i pokušao da pokrene vozilo. 

"Navedeni je nakon toga sustignut u automobilu kojim se udaljio sa lica mjesta. Navedeno je odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu", dodali su u saopštenju.

Navedeni je uhapšeno zbog ometanja državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija i kršenja Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Kotor Varoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije