Hronika

Odbio da se testira, policija u autu i stanu našla drogu

Odbio da se testira, policija u autu i stanu našla drogu
Foto: N.N. | Odbio da se testira, policija u autu i stanu našla drogu

DOBOJ - Pripadnici dobojske policije pronašli su i oduzeli materije koje asociraju na više vrsta droge prilikom pretresa automobila citroen i stana koji koristi E.K. iz ovog grada.

Kako su naveli iz Policijske uprave Doboj, E.K. je zaustavljen tokom vožnje citroena, a odbio je da se testira na prisustvo droga u organizmu.

"Policijski službenici Policijske uprave Doboj, istog dana na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, izvršili su pretres putničkog automobila i stana koji koristi navedeno lice, prilikom čega je ukupno pronađeno i oduzeto: digitalna vaga sa vidljivim tragovima bijele praškaste materije, tri paketa sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Spid ukupne težine od 199,158 grama, jedan paket sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuana ukupne težine od 9,654 grama, novac, mobilni telefon i drugi predmeti", naodi se u saopštenju Policijske uprave Doboj.

E.K. je uhapšen i protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije