Hronika

Odbornik kojem je zapaljen automobil strahuje za porodicu

Odbornik kojem je zapaljen automobil strahuje za porodicu
Foto: Printscreen/YouTube | Odbornik kojem je zapaljen automobil strahuje za porodicu

GRADIŠKA – Strahinji Jurišiću, odborniku u Skupštini grada Gradiška i predsjedniku Gradskog odbora SP-a, sinoć u 22.45 časova je zapaljen automobil ispred porodične kuće.

Jurišić za "Nezavisne novine" kaže da strahuje više za svoju porodicu, nego za sebe.

"Mi smo već legli spavati kada smo čuli eksploziju ispred kuće. Ustali smo da provjerimo i vidjeli smo da gori naš automobil. U pitanju je Dacia Duster. Odmah smo pozvali policiju", priča Jurišić.

Na pitanje da li ima neprijatelje ili možda pretpostavku ko je to mogao učiniti, Jurišić odgovara da nema neprijatelje, odnosno da ih bar nije imao do sada, te da sa svima ima korektan odnos.

"Nedavno sam preuzeo sportsko ribolovno društvo "Amur" i želim da iskorijenim krivolov na rijeci Savi, te je jedino je možda razlog da neko kome to ne odgovara učini", kazao je Jurišić i poručio da ne smije otkrivati više detalja zbog istrage.

Iz Policijske uprave Gradiška su saopštili da je juče oko 23 časa prijavljeno da je u ulici Meše Selimović uočen požar na putničkom automobilu privatnog vlasništva.

"Požar je ugašen od strane Profesionalno vatrogasne jedinice Gradiška i prema prvim informacijama nema povrijeđenih lica. U toku je vršenje uviđaja, a o svemu naprijed navedenom obavješten je dežurni tužilac OJT Banjaluka", naveli su iz PU Gradiška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije