Hronika

Ognjen Mrđa predat Tužilaštvu zbog premlaćivanja sugrađanina

Ognjen Mrđa predat Tužilaštvu zbog premlaćivanja sugrađanina
Ognjen Mrđa predat Tužilaštvu zbog premlaćivanja sugrađanina

BANJALUKA - Ognjen Mrđa /28/ iz Banjaluke danas je nakon kriminalističke obrade sproveden u nadležno Okružno javno tužilaštvo zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo iznuda nad sugrađaninom Davorom Malićem /25/, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Portparol banjalučke policije Marija Markanović rekla je Srni da je drugi uhapšeni Andrej Pravdić pušten da se brani sa slobode, ali će pripadnici CJB Banjaluka nadležnom Okružnom javnom tužilaštvu protiv njega podnijeti izvještaj za pomaganje u izvršenju krivičnog djela iznuda.

Mrđa i Pravdić su osumnjičeni da su u petak, 18. novembra u kasnim večernjim časovima u Banjaluci u Ulici Majke Jugovića fizički nasrnuli na Malića, a zatim ga putničkim motornim vozilom prevezli do Tuzlanske ulice, gdje je i pronađen sa vidljivim tjelesnim povredama i prebačen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

"Malić ima ozbiljnu povredu mozga i prelom donje vilice, ali je njegovo stanje trenutno stabilno i nastavlja se dalje liječenje", rekao je juče Srni neurohirurg Ostoja Savić sa Klinike za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije