Hronika

Opljačkali prodavnicu i ukrali ključeve od auta

Opljačkali prodavnicu i ukrali ključeve od auta
Foto: MUP KS | Opljačkali prodavnicu i ukrali ključeve od auta

SARAJEVO - Za sada nepoznata osoba tokom pljačke prodavnice u Sarajevu ukrala je između ostalog torbu sa dokumentima i ključevima od vozila vlasništvo jednog od zaposlenika.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo saopšteno je da policijski službenici rade na pronalasku lica koja je počinilo razbojništvo.

"Dana 6. marta u 19.25 sati, obaviještena je Četvrta Policijska uprava da je u ulici Gradačačka, opština Novi Grad Sarajevo, od strane NN lica izvršeno krivično djelo razbojništva nad zaposlenicima u prodavnici "Konzum". Tom prilikom NN lice je uz upotrebu fizičke snage, otuđilo određenu količinu raznih cigareta i jednu torbu sa dokumentima i ključevima od vozila vlasništvo jednog od zaposlenika. O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije