Hronika

Optužen za oštećenje tuđe stvari: Izvadio čakiju pa polupao BMW

Optužen za oštećenje tuđe stvari: Izvadio čakiju pa polupao BMW
Foto: N.N. | Optužen za oštećenje tuđe stvari: Izvadio čakiju pa polupao BMW

VISOKO - Dino Limo iz Visokog optužen je da je namjerno polupao tuđi BMW, nanijevši vlasniku tog vozila štetu od oko 4.000 KM.

Optužnicu Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona potvrdio je Opštinski sud u Visokom.

Kako se navodi, on je 2. aprila ove godine oko 18.20 u Visokom, u blizini Osnovne škole "Kulin ban", vozeći se u svom folksvagen polu, išao iza BMW-a, vlasništvo T.E., koji je u tom trenutku upravljao vozilom.

U jednom trenutku, kako se dodaje, svojim vozilom krenuo je da pretiče BMW te u toku preticanja kroz otvoren prozor psovao majku T.E.

"Potom se zaustavio neposredno ispred BMW-a, izašao iz svog vozila i krenuo prema T.E., koji je takođe izašao iz vozila. Nakon kraćeg naguravanja izvadio je čakiju, usljed čega se T.E. udaljio od njega", ističe se u optužnici, a potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Potom je, dodaje se, Limo koristeći čakiju najprije probušio zadnju desnu i prednju desnu gumu, a nakon toga nogama udarao po prednjem blatobranu i ulubio ga, po prednjim i zadnjim vratima i ulubio ih, te iščupao prednji lijevi retrovizor i potom taj retrovizor bacio prema T.E.

"Nakon toga pokušao je odvaliti vozačeva vrata na vozilu, u čemu nije uspio. Vlasniku vozila pričinio je štetu od oko 4.000 KM", naglašava se u ovoj optužnici, koja je nedavno potvrđena.

Kako se dodaje, na ovaj način Limo je naročito drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio građanski mir te oštetio tuđu stvar.

"Time je počinio krivična djela nasilničko ponašanje i oštećenje tuđe stvari", ističe se u optužnici, u kojoj se dodaje da je Limo već osuđivan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije